Нашата компания

Твърдението, че Starbucks® изкупува, изпича и предлага висококачествено кафе на зърна, е вярно. Това е същината на нашата дейност, но определено не е всичко.

Нашите кафенета се превърнаха в маяк за любителите на кафе по целия свят. Защо нашите почитатели настояват за Starbucks®? Защото знаят, че винаги може да разчитат на професионално обслужване, приятелска атмосфера и чаша превъзходно кафе.

Очаквайте повече от кафе

Ние сме страстни доставчици на кафе и всичко останало, което идва с приятното преживяване в едно кафене. Затова ние се грижим и за отлична селекция от висококачествени чайове Tazo® Tea, закуски и десерти, които да задоволят вкусовите ви рецептори. А музиката, която звучи в заведенията ни, е специално подбрана – артистична и стойностна.

Хората идват в Starbucks®, за да общуват, да работят или просто да се насладят на момент усамотение. Ние сме сборно място за всяка общност, в която присъстваме, част от ежедневната рутина и не можем да бъдем по-щастливи от този факт. Опознайте ни и ще видите: ние сме много повече от това, което приготвяме.

Научете повече за нас

Смятаме, че тази информация ще ви помогне да ни разберете по-добре.