Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Разгледайте нашите кафета със средно изпичане

Кафето на зърна със средно изпичане е деликатно и балансирано, с богати и разнообразни вкусове.

Colombia-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Колумбия Нариньо | Свежо, с билкови нотки

Колумбия Нариньо е кафе с мек и балансиран вкус с билкови нюанси, благодарение на вулканичните почви, върху които се отглежда. Фермите за отглеждане на тази разкошна Арабика са разположени на 2300 м надморска височина и произвеждат едно от най-известните и най-консумираните кафета в света. Отличителният вкус на Colombia Nariño задоволява и най-претенциозните ценители. 

Предлага се на зърна, смляно и на капсули.

Ethiopia-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Етиопия | Меко и кадифено

Етиопия е родината на божествената напитка - кафето. Етиопското кафе е едно от най-предпочитаните в целия свят. С кадифено мека текстура, флорални нотки и нюанси на пикантни подправки.

Предлага се на зърна или смляно.

Guatemala-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Гватемала Антигуа | Елегантно и леко пикантно

Гватемалското кафе е едно от най-популярните в света, има богат и отличителен вкус. Пикантните и цитрусови нотки се разгръщат постепенно и правят Гватемала Антигуа предпочитано преди всичко от тези, които оценяват тази напитка заради нейния уникален послевкус. 

Предлага се на зърна и смляно

House-Blend-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Хаус Бленд | Балансирано, с карамелени нотки

Това кафе от Латинска Америка е изпълнено с балансирани нотки на ядки и какао, и съвсем леки сладки нюанси, придадени благодарение на изпичането.Комбинация от отлично подбрани кафе зърна от Латинска Америка, изпечени до блестящ, тъмнокестеняв цвят. Това кафе е нашето начало, първата комбинация кафе зърна, която създадохме за Вас през 1971 г. Истинско отражение на самите нас и на чаша възхитително кафе.

Предлага се на зърна и смляно

Kenya-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Кения | Ярко и комплексно

Кенийските кафета се славят като едни от най-добрите в света. Една от причините за това са техните ярко изразени, отличителни вкусови характеристики.Пищни вкусове, вариращи от цитрусови до горски плодове.Аромати, вариращи от касис и къпина до тръпчив грейпфрут, които не се срещат от друг произход – те стават по-силно изразени с охлаждането на кафето.Този бленд е вкусен, сервиран охладен и е важна съставка в нашите студени напитки.

Предлага се на зърна и смляно

PikePlace-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Pike Place® Roast | Фино и балансирано

От първия ни магазин в Pike Place Market в Сиатъл до нашите кафетерии по целия свят клиентите желаят току-що приготвено кафе, на което да могат да се насладят през целия ден. Pike Place® Roast е изкусна комбинация от латиноамерикански кафе зърна, с деликатно доловими богати аромати на шоколад и печени ядки. 

Предлага се на зърна, смляно и на капсули