coffee-quality

Изключителното кафе може да се добие само от изключителни зърна.При всяка стъпка полагаме огромни усилия, за да се уверим, че нашите зърна отговарят на високи стандарти за качество. Как го правим? Радваме се, че попитахте.

1

Отиваме там, където са най-добрите кафени зърна: нависоко.

Най-доброто кафе расте на по-висока надморска височина. Студените нощи и топлите дни създават по-плътни кафени зърна с по-дълбоки и по-комплексни аромати. Опитайте ги във всяка чаша кафе на Starbucks®.


coffee quality 1

2

Ние мислим най-доброто за всяко кафе

Ако можем да помогнем на фермер да отглежда по-добро кафе, ще го направим. За тази цел имаме центрове за подкрепа на фермерите на четири континента, където нашите агрономи тестват почвите, изследват проби и консултират всички производители на кафе, които проявят интерес.


coffee-quality-2 
 
3

Изграждаме взаимоотношения с дълбоки корени

Бъдещето на кафето е преплетено с развитието на производителите на кафе. Така че за нас е приоритет да поддържаме връзките си с тях така, както те се грижат за своите кафени зърна. Това води до по-добър живот за фермерите и до по-добра чаша кафе за всички нас.


coffee-quality-3

4

Много сме взискателни по време на прибирането на реколтата.

Берем кафеените череши- не трябва ли да бъде кафените зърна? само когато са в най-доброто си състояние. Червени, зрели и перфектни. След това ги сортираме отново и отново въз основа на размер, цвят и плътност. Нашата търпимост към дефекти? Почти нулева. Някои хора може да възприемат отношението ни като педантично. Ние го виждаме като задължително обстоятелство за съвършеното кафе.


coffee-quality-4

5

Дегустираме – отново и отново, и отново.

Опитваме повече от 1000 чаши кафе на ден, за да затвърдим превъзходния вкус, който всички ние (включително и вие) сме свикнали да получаваме. Партида кафе се тества поне три пъти, преди да се одобри, така че всеки път, когато отпиете от кафето на Starbucks®, това да е глътка, която ще обикнете.