Съставки

Roasting coffee beans

Перфектното еспресо се приготвя от най-висококачествените зърна арабика,изпечени според нашите спецификации. Тъй като разработихме нашето Espresso Roast преди повече от 30 години, ние продължихме да усъвършенстваме процесите на изпичането и смесването на кафето, за да гарантираме карамелена сладост, мека киселинност и дълбочина. Уникалният вкус се постига с прясно изпечено кафе за всеки шот.

Нашето кафе за еспресо се добива и търгува според най-високи етични стандарти. Така че, кафето ни не само е добро на вкус, то прави добро.

Но еспресо зърната са само началото. Една добра еспресо напитка се нуждае от добро мляко. Отнема умение и време млякото на пара да се превърне в кадифена пяна. Това е тази микропяна, която разкрива истинския вкус.

Предизвикателството пред всеки барист е да блендира млечната пяна и еспресото за не по-малко от 10 секунди. След това млечната пяна остава на повърхността на напитката, а свежо свареното еспресо сляга отдолу, така вкусът се подчертава. Баристът спазва точно определен тайминг, за да ви сервира перфектната напитка.