coffee-quality


Изключителното кафе може да се добие само от изключителни зърна.

При всяка стъпка полагаме огромни усилия, за да се уверим, че нашите зърна отговарят на високи стандарти за качество. Как го правим? Радваме се, че попитахте.

1

        Отиваме там, където са най-добрите зърна: нависоко.

Най-добрите зърна растат на по-висока надморска височина. Студените нощи и топлите дни създават по-плътни зърна. А по-плътните зърна имат по-дълбоки, по-комплексни аромати. Опитайте ги във всяка чаша кафе на Starbucks.

coffee quality 1

2

Ние мислим доброто на всички кафета

Така че ако можем да помогнем на фермер да отглежда по-добри зърна, ще го направим. За тази цел имаме центрове за поддръжка на фермери на четири континента, където нашите агрономи тестват почви, изследват проби и предоставят съвети на всеки фермер на кафе, който попита.

coffee-quality-2
 
3
 

Изграждаме взаимоотношения с дълбоки корени

Бъдещето на кафето е преплетено с бъдещето на фермерите на кафе. Така че се грижим за тези връзки така, както те се грижат за своите зърна. Това води до по-добър живот за фермерите и до по-добра чаша кафе за всички нас.

coffee-quality-3

4

Много сме взискателни по време на прибирането на реколтата.

Берем кафеените череши само когато са в най-доброто си състояние. Червени, зрели и перфектни. След това ги сортираме отново и отново въз основа на размер, цвят и плътност. Нашата търпимост към дефекти? Почни нулева. Някои хора може да го нарекат обсесивно. Ние го наричаме чудесно кафе.

coffee-quality-4

5

Дегустираме – отново и отново, и отново.

Опитваме повече от 1000 чаши кафе на ден, за да потвърдим превъзходния вкус, който всички ние (включително и вие) сме свикнали да очакваме. Партида кафе се тества поне три пъти преди да се одобри, така че всеки път, когато отпиете от кафето на Starbucks, това да е глътка, която ще обикнете.