СТЪПКА ПО СТЪПКА

  1. Measure and boil

    Измерване и завиране

    Премерете толкова вода, колкото ще използвате за варенето, и още малко за изплакване на филтъра. Кипнете водата.

  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Предварително овлажняване на филтъра

    Изплакнете набързо филтъра с гореща вода и изхвърлете водата от изплакването. Това ще придадете възможно най-чистия аромат на вашето кафе.

  3. Measure and grind

    Измерване и смилане

    След това измерете своето кафе. За метода обливане използвайте кафе, смляно за хартиен конус. Това е сравнително фино смилане, което прилича на кристална захар. Отмерете 2 супени лъжици за всеки 180 мл вода.

  4. Pour and pause

    Завършете наливането и се насладете

    Бавно добавете останалата част от водата, наливайки я с кръгообразно движение, за да покриете цялата смес. Насладете се на вкуса веднага.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: За да направите обливането по-прецизно, използвайте таймер. Необходими са около 3 минути, за да приготвите една чаша кафе.
  5. Complete the pour and enjoy

    Завършете наливането и се насладете

    Бавно добавете останалата част от водата, наливайки на малки постоянни кръгове, за да покриете цялата смес.  Насладете се веднага.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: За да направите обливането си по-последователно, използвайте таймер. Около 3 минути трябва да са необходими, за да направите една чаша.