СТЪПКА ПО СТЪПКА

  1. Put Filter On Top Of The Cup

    Измерване и завиране

    Премерете толкова вода, колкото ще използвате за варенето, и още малко за изплакване на филтъра и я доведете до кипене.

  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Предварително овлажняване на филтъра

    Изплакнете набързо филтъра с гореща вода и изхвърлете водата от изплакването. Това ще придадете най-чистия възможен аромат на вашето кафе.

  3. Put Coffee Grounds Into Coffee Filter

    Измерване и смилане

    След това измерете своето кафе. За обливане използвайте кафе, смляно за хартиен конус. Това е сравнително фино смилане, което прилича на кристална захар. Отмерете 2 супени лъжици за всеки 6 унции вода.

  4. Pour Hot Water Into Coffee Cup Filter

    Наливане и изчакване

    Използвайте почти вряла вода и напълнете конуса наполовина, за да накиснете смляното кафе. Изчакайте 10 секунди и оставете кафето да набъбне. Това позволява на кафето да се хидратира равномерно и да започне да придобива аромат.

  5. Pour Coffee Into Cup

    Завършете наливането и се насладете

    Бавно добавете останалата част от водата, наливайки на малки постоянни кръгове, за да покриете цялата смес.  Насладете се веднага.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: За да направите обливането си по-последователно, използвайте таймер. Около 3 минути трябва да са необходими, за да направите една чаша.