СТЪПКА ПО СТЪПКА

  1. Pre-moisten filter

    Предварително овлажняване на филтъра

    Изплакнете набързо филтъра с гореща вода и изхвърлете водата от изплакването. Това ще придаде възможно най-чистия аромат на вашето кафе.

  2. Choose the right grind

    Смилане

    За метода обливане използвайте кафе, смляно за хартиен конус. Това е сравнително фино смилане, което прилича на кристална захар.

  3. Measure coffee grounds

    Измерване

    Айс обливането се вари с двойна сила и се разрежда с лед, така че отмерете 4 супени лъжици кафе за всеки 6 унции вода.

  4. Pour and pause

    Завършете наливането

    Бавно добавете останалата част от водата, наливайки с кръгообразно движение, за да покриете цялата смес.

  5. Complete the pour

    Завършете наливането

    Бавно добавете останалата част от водата, наливайки на малки постоянни кръгове, за да покриете цялата смес.

  6. Add ice

    Добавяне на лед

    Налейте своето сварено кафе върху свеж лед, за да се охлади, и сервирайте веднага.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: Африканските кафета са популярни за айс обливане заради тяхната превъзходна сочна плътност и остри цитрусови нотки.