Преса за кафе

Преса за кафе

Варенето с преса за кафе задържа ценните естествени масла, които хартиените филтри абсорбират, и извлича пълния аромат на кафето, като същевременно му придава консистенция, която е плътна и богата.

СТЪПКА ПО СТЪПКА

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Смилане и измерване

    Използвайте едро смляно кафе, което прилича на морска сол в пресата ви, и отмервайте 2 супени лъжици на всеки 6 унции вода.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: Запомнете, кафето е като продукт. Купувайте го често в малки количества, за да му се наслаждавате в пълната му свежест.
  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    Добавяне на гореща вода

    Напълнете пресата с гореща вода, която почти е достигнала температурата на кипене. Уверете се, че цялото количество смляно кафе е накиснато.

    ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ: За да придадете най-добрия възможен аромат на своето кафе, използвайте филтрирана или бутилирана вода.
  3. Return plunger and let brew

    Поставете буталото и варете

    Поставете буталото отново на пресата, без да го натискате надолу, и оставете кафето да се вари 4 минути.

  4. Push down the coffee grounds in the press

    Натискане и наливане

    Нежно натиснете буталото надолу, докато стигне дъното на пресата, и се насладете.