Нашата фирма

Твърдението, че Starbucks закупува и изпича висококачествени кафета на зърна, е вярно. Това е същината на нашата дейност, но определено не описва цялата история.

Нашите кафенета се превърнаха в маяк за любителите на кафе навсякъде. Защо настояват за Starbucks? Защото знаят, че всеки път могат да разчитат на истинско обслужване, поканваща атмосфера и превъзходна чаша експертно изпечено и богато сварено кафе.

Очаквайте повече от кафе

Ние сме страстни доставчици на кафе и всичко останало, което идва с благодатното преживяване в едно кафене. Също така предлагаме селекция от висококачествени чайове Tazo®, отлични сладки и други прекрасни лакомства, които да задоволят вкусовите ви рецептори. А музиката, която чувате в магазина, е подбрана заради своята артистичност и привлекателност.

Хората идват в Starbucks, за да поприказват, да се срещнат или да работят. Ние сме сборно място в квартала, част от ежедневната рутина и не можем да бъдем по-щастливи от този факт. Опознайте ни и ще видите: ние сме много повече от това, което варим.

 

Научете повече за нас

Смятаме, че тази информация ще ви помогне да ни разберете по-добре.